Πολιτική

Π. Μαντάς: “Ο κ. Τατούλης επιχειρεί να μετατρέψει σε πολιτική αρένα, την επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου”

Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε όλοι, ότι τον πανηγυρικό της ημέρας στην ιστορική εθνική επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, θα εκφωνήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Όσο καλός γνώστης της ιστορίας κι αν είναι, όσο κι αν ο ίδιος είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος για το πρόγραμμα αλλά και τη δομή του γεγονότος, η κίνησή του αυτή, που γίνεται για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια θητείας του, είναι ξεκάθαρο ότι υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα.

Θεωρώ ότι αποτελεί ντροπή για ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά γεγονότα του τόπου μας, για το οποίο επιχειρείται να γίνει πόλος τουριστικής έλξης από ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Τατούλης να προσπαθεί να το μετατρέψει σε πολιτική αρένα εξυπηρέτησης του προσωπικού του πολιτικού αφηγήματος.

Καλώ τον Περιφερειάρχη να αποσυρθεί έστω την τελευταία στιγμή, να δώσει τον λόγο σε κάποιον καταξιωμένο ιστορικό ή καθηγητή, να αφήσει πίσω του τις παλαιοκομματικού τύπου πρακτικές που προσπαθεί να επιβάλλει και να σεβαστεί το μεγάλο ιστορικό γεγονός, το οποίο αποτελεί κορυφαία στιγμή στην ιστορία της Πελοποννήσου.

 

Περικλής Μαντάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Πολιτευτής Ν.Δ. Νομού Μεσσηνίας

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Τώρα σου ξύνισε ρε Περικλή?? Βρές κανα σοβαρό και ουσιαστικό λόγο να αντιπαρατεθείς με το φίλο σου Τατούλη και άσε τα σάπια!! Γιατί σιωπάς για τη κατασκευαστική οικογενειακή εταιρεία του Τατούλη και το τρόπο που έπαιρνε έργα, όσο εσυ είχες αξίωμα?? Δε πείθεις και εκτίθεσαι, σταμάτα να είσαι κομματόσκυλλο και έλα Γαργαλιάνους να δουλέψεις για πρώτη φορά στη ζωή σου και να μαζέψεις ελιές και έλα να μου πείς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button