Αθλητικά

Ρατσιστικές επιθέσεις στον Πογκμπά μετά από χαμένο πέναλτι – «Αηδία» εκφράζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Πογκμπά είναι ο τρίτος παίχτης σε μια εβδομάδα – μετά τους Γιάκου Μεϊτε της Ρέντινγκ και Τάμι Άμπρααμ της Τσέλσι – σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις μετά από χαμένο πέναλτι

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Βρετανία για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε μέσω των social media ο Πολ Πογκμπά μετά το χαμένο πέναλτι στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουλβς που έληξε ισόπαλος 1-1 το βράδυ της Δευτέρας.

Σε ανακοίνωσή της η Γιουνάιτεντ δηλώνει «αηδιασμένη» για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών κατά του Γάλλου μέσου. «Τα άτομα αυτά δεν εκπροσωπούν τις αξίες του συλλόγου και είναι ενθαρρυντικό ότι η μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων μας καταδικάζει τη στάση αυτή στα social media» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ανακοίνωσε, επίσης, ότι «είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίηση» όλων όσοι προχώρησαν στις ρατσιστικές αυτές επιθέσεις.

Όπως επισημαίνει το BBC ο Πογκμπά είναι ο τρίτος παίχτης σε μια εβδομάδα – μετά τους Γιάκου Μεϊτε της Ρέντινγκ και Τάμι Άμπρααμ της Τσέλσι – σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις μετά από χαμένο πέναλτι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button