Αθλητικά

Ρατσιστικό παραλήρημα από Ουκρανούς φασίστες οπαδούς – Ο παίκτης αντέδρασε και αποβλήθηκε (Video)

Οι παππούδες τους πολέμησαν και κατατρόπωσαν τους ναζί, τα εγγόνια όμως έχουν γίνει χειρότεροι ναζιστές από εκείνους που έκαψαν τη χώρα τους. Ο λόγος για τους Ουκρανούς που βγάζουν κάθε αηδιαστικό ακροδεξιό μένος.

Στον αγώνα της Σαχτάρ με τη Δυναμό Κιέβου οι οπαδοί της Δυναμό έκαναν θορύβους πιθήκου όποτε έπιανε την μπάλα κάποιος παίκτης με διαφορετικό χρώμα.

Όταν την μπάλα διεκδίκησε ο βραζιλιάνος παίκτης της Σαχτάρ, Τάισον η κατάσταση ξέφυγε. Ο άνθρωπος δεν άντεξε πέταξε την μπάλα στην κερκίδα με τους φασίστες και τους απάντησε έτσι όπως αρμόζει στους ναζί. Με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του υψωμένο.

Ο διαιτητής, έκανε κάτι πρωτάκουστο. Ενώ οι κανονισμοί της FIFA και της UEFA επιβάλλουν πως στο άκουσμα ρατσιστικών, ο διαιτητής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης είναι υποχρεωμένος να διακόπτει το παιχνίδι, και να κάνει έκκληση στους οπαδούς. Ενώ αν οι τελευταίοι δεν συνετιστούν, μπορεί ακόμα και να κλείσει το φύλλο αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας, έτρεξε προς τον Τάισον και του έδειξε κόκκινη κάρτα επειδή αντέδρασε.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button