Τοπικά Νέα

Ρεκόρ τα 9 κρούσματα σε μία μέρα χθες για τη Μεσσηνία!

Στην Πελοπόννησο καταγράφηκαν 27 νέα κρούσματα εκ των οποίων από 9 ανιχνεύτηκαν σε Μεσσηνία και Αχαΐα. Από 3 κρούσματα εντοπίζονται σε Αργολίδα και Αρκαδία, δύο στην Ηλεία και ένα στην Κορινθία.

Καλπάζει ο κορωνοϊός και στη Μεσσηνία, ενώ την ίδια στιγμή κόκκινο χτυπά η αγωνία υγειονομικών αλλά και πολιτών, από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, η οποία αποτυπώνεται ακόμη και σε νομούς, όπως αυτός της Μεσσηνίας, που μέχρι πριν από μερικές ημέρες, θεωρούνταν σε καλό επίπεδο.

Ήδη, γίνεται λόγος για μαθητές σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας, αφού συγγενείς τους είναι θετικοί στον ιό, με τις επόμενες ημέρες, ιδιαίτερα κρίσιμες.

Παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best με τον Θέμη Κανελλόπουλο, ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, εστίασε στην ατομική ευθύνη, η οποία πρέπει περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά, να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, σημειώνοντας πως πρέπει όλοι μας, να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button