Δήμος Μεσσήνης

Ρεπορτάζ στα ιστορικά καταστήματα της Μεσσήνης από μαθητή.

Ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης είναι μαθητής δημοτικού και εκδίδει σε ψηφιακή μορφή κάθε Σάββατο την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΗΧΩ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ» .

Το Σάββατο επισκέφθηκε και κατέγραψε για την εφημερίδα του  τα παλιά και ιστορικά καταστήματα της Μεσσήνης. Στο πρώτο αυτό αφιέρωμα συγκέντρωσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο και υπάρχει στην ιστοσελίδα www.ixomessinis16.blogspot.com

Αρκετά από αυτά  όπως φαίνεται και στο ρεπορτάζ  λειτουργούν περισσότερο από 50 χρόνια και παραμένουν ενεργά και μάλιστα με  πλούσια γκάμα προϊόντων και πολλούς πελάτες . Στα καταστήματα βρίσκεις πολλά προϊόντα και μάλιστα παραδοσιακά ενώ τα κτήρια καθώς είναι πολλών ετών δημιουργούν μια άλλη αίσθηση στον επισκέπτη. Η βόλτα και η συνομιλία με τους καταστηματάρχες που πάντα είναι πρόθυμοι να σου πουν την ιστορία της επιχείρησης τους είναι μια εμπειρία που αξίζει να την  «αναζητήσεις»  στην πόλη της Μεσσήνης  και στα ράφια πολλών καταστημάτων υπάρχουν  αντικείμενα που δεν τα απαντώνται  εύκολα πλέον πουθενά όπως αναφέρει και ο Κωνσταντίνος στο ρεπορταζ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button