Ελλάδα

Ριχάρδος: Εκτός φυλακής ο ενεχυροδανειστής για το κύκλωμα χρυσού

Αποφυλακίστηκε ο γνωστός ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος Μυλωνάς, που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση του “κυκλώματος χρυσού”. “Δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο – Θέλω να πάω στο σπίτι μου” δήλωσε.

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς, ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, μαζί με 7 ακόμη κατηγορούμενος για το αποκαλούμενο “κύκλωμα χρυσού”. “Δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω στο σπίτι μου, σε αυτούς που μ’ αγαπάνε” δήλωσε.

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας, που εκδόθηκε χθες, και οι οκτώ κατηγορούμενοι θα έπρεπε να αποφυλακιστούν άμεσα.

Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε ο ενεχυροδανειστής και ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος, τουρκικής υπηκοότητας, να καταβάλουν ο καθένας εγγυοδοσία ύψους 200.000 ευρώ. Παράλληλα, τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Για τους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους ορίστηκαν περιοριστικοί όροι, χωρίς εγγύηση.

Κούγιας: Η Δικαιοσύνη διορθώνει τα λάθη της

Ο Αλέξης Κούγιας, όπως αναφέρει το Argonafplia, έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου όπου εκρατείτο ο πελάτης του ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς. Λίγο πριν την είσοδο του στο κατάστημα των Φυλακών ο γνωστός δικηγόρος έκανε πολύ αιχμηρές δηλώσεις κατευθυνόμενες προς πολλούς παραλήπτες.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει την δυνατότητα να διορθώνει κάθε λάθος της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί η Εκτελεστική εξουσία την Ποινική Δικαιοσύνη για δημιουργία εντυπώσεων για πολιτικά πρόσωπα και για επιχειρηματίες. Να μην τολμούν κάποιοι, είπε, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη να χρησιμοποιούν την δικαιοσύνη. Να παύσουν οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button