Δήμος Καλαμάτας

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης για εργασίες συντήρησης στην οδό Ναυαρίνου

Ανακοινώνονται, σε συνέχεια και της 3ης/2021 Απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ότι προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης (αποκατάσταση φθαρμένης διάβασης πεζών και ποδηλάτων, επισκευή οδοστρώματος, δίκτυο απορροής ομβρίων) στην οδό Ναυαρίνου κοντά στη διασταύρωση με την οδό Τσαμαδού, οι παρακάτω ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στην οδό Ναυαρίνου, μεταξύ των οδών Φαρών και Τσαμαδού.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού, μεταξύ των οδών Ναυαρίνου και Κορώνης.
  • Κίνηση των οχημάτων επί της οδού Τσαμαδού με κατεύθυνση προς βορρά, μεταξύ των οδών Κορώνης και Αναλήψεως.
  • Κίνηση των οχημάτων επί της οδού Αναλήψεως με κατεύθυνση προς δυσμάς, μεταξύ των οδών Μιαούλη και Τσαμαδού.
  • Τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής Καλαμάτα – Φιλοξένια του αστικού λεωφορείου, το οποίο δεν θα διέρχεται μέσω των οδών Κρήτης – Ψαρών – Μιαούλη, αλλά μέσω των οδών Φαρών και Ναυαρίνου και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ θα εξυπηρετεί και σε μία προσωρινή στάση επί της οδού Φαρών στο ύψος της οδού Κορώνης.

Επισημαίνεται ότι αν οι εργασίες ολοκληρωθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα αποκατασταθεί νωρίτερα η κυκλοφορία και η στάθμευση.

Με σκοπό την εύρυθμη κυκλοφορία και την ασφάλεια των πολιτών κατά τη διάρκεια των εργασιών, παρακαλούμε για τη συνεργασία των οδηγών και τη συμμόρφωση με τη σήμανση.

ΚΝΝ1 001

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button