Κόσμος

Ρωσία: Πατέρας με τα τρία του παιδιά κρύφτηκαν στο δάσος για να σωθούν από τον κορονοϊό

Ένας πατέρας με τα τρία του παιδιά κρύφτηκαν στο δάσος στην περιοχή Καβαλερίσκι στο Πριμόριε (ρωσική Άπω Ανατολή) για να σωθούν από τον κορονοϊό, μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.

Αρχικά η αστυνομία της περιοχής ενημερώθηκε ότι εξαφανίσθηκαν τρία παιδιά από το χωριό Καβαλέροβο. Κινητοποιήθηκε αμέσως, αλλά στην συνέχεια διαπίστωσε ότι είχε εξαφανισθεί και ο 39χρονος πατέρας τους. Έπειτα από έρευνες, ο πατέρας και τα τρία παιδιά εντοπίσθηκαν μέσα στο δάσος της περιοχής, όπως ανακοίνωσε η περιφερειακή Ανακριτική Επιτροπή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι των εξαφανισθέντων ένα σημείωμα στο οποίο έγραφαν ότι είχαν πρόθεση να εγκαταλείψουν το σπίτι τους.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετείχαν διασώστες, αστυνομικοί και εθελοντές. Αυτή την στιγμή είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Οι τοπικές δημοτικές αρχές, ανακοίνωσαν ότι ειδικοί εξετάζουν τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν στο δάσος τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται προς το παρόν υπό ιατρική παρακολούθηση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button