Δήμος Οιχαλίας

Ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Οιχαλίας

Μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου μπορούν οι δημότες Οιχαλίας, που έχουν οφειλές προς τον δήμο, να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να ρυθμίσουν την εξόφλησή τους, σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο που άρχισε πρόσφατα να ισχύει.

Η ρύθμιση, όπως σημειώνει ο Δήμος Οιχαλίας στη σχετική ανακοίνωσή του, θα αφορά οφειλές που έχουν ήδη βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και τις 16 του ερχόμενου Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση, οι οφειλές είναι δυνατόν να καταβληθούν είτε εφάπαξ είτε σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις, όχι μικρότερες των 20 ευρώ (πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη), με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.

Οπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, “η ρυθμιζόμενη οφειλή, είτε εξοφλείται εφάπαξ, είτε η πρώτη δόση της θα πρέπει να καταβάλλεται μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα υπαγωγής στη ρύθμιση, διαφορετικά η ρύθμιση καταργείται αυτοδικαίως. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη”.

Για περισσότερες πληροφορίες πάντως, ο Δήμος Οιχαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στο Τμήμα Εσόδων του δήμου (στα τηλέφωνα 27243 60349 και 27240 27081).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button