Ελλάδα

Σάμος: Κοίταξαν την ακτινογραφία και πάγωσαν με την βαρβαρότητα

Ένα βάρβαρο έγκλημα, με θύμα ένα μικρό σκυλάκι που πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι, έχει συγκλονίσει τη Σάμο. Το τετράποδο εντόπισε προ ημερών ένας κάτοικος στην περιοχή των Σπαθαραίων και ειδοποίησε το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου.

Μέλη του σωματείου το πήγαν στον κτηνίατρο, όπου επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες. Κάποιος είχε πυροβολήσει το σκυλάκι και η ακτινογραφία έδειξε πολλά σκάγια από κυνηγετικό όπλο στη μια πλευρά του πρόσωπού του.

AdTech Ad

Η τεράστια πληγή είχε σοβαρότατη μόλυνση και το σκυλάκι έχασε το ένα του μάτι. Η ιστορία του συγκίνησε πολλούς και διοργανώθηκε έρανος για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να τοποθετηθεί μόσχευμα στη μουσούδα του.

Ο “Σερ Μπαμ” – όπως είναι το όνομα που του έδωσαν – διέψευσε τις δυσοίωνες προβλέψεις, βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο, έχει δυναμώσει και έχει ξεπεράσει την ισχυρή μόλυνση.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου: «Ο Σερ Μπαμ όχι μόνο επιβίωσε, το τραύμα του έχει φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο ανάπλασης, στα σημεία που είναι δυνατόν, γιατί εκεί που υπήρχαν απογυμνωμένα οστά, δεν είναι εφικτό και για αυτό θα προχωρήσουμε σε λίγες μέρες, στην πλαστική χειρουργική επέμβαση, με προσθήκη πλέγματος τιτανίου, προκειμένου να επουλωθεί πλήρως η τεράστια τρύπα που προκλήθηκε από τον πυροβολισμό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button