Τοπικά Νέα

Σάρωσε ο Καμπόσος στην ΠΕΔ Πελοποννήσου – Στο νέο Δ.Σ ο Γιάννης Αδρακτάς από την Τριφυλία

Ο Δημήτρης Δριμής στο Εποπτικο Συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Πελοποννήσου για την εκλογή Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου , καθώς και των εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ.

Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης , ο πρόεδρος της ΓΣ δήμαρχος Τριπόλεως κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος , άνοιξε τις εργασίες και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων που διεκδικούν τις θέσεις στα όργανα.

Βασικός διεκδικητής για την προεδρία ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος , η παράταξη του οποίου αναμένεται να αποσπάσει την πλειοψηφία των εδρών. Συνδυασμοί συμμετέχουν υποστηριζόμενοι από το ΣΥΡΙΖΑ  ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης.  ,  το ΚΙΝΑΛ  Δημήτρη Βόσνο υποψήφιο δήμαρχο Τριπόλεως και με τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη και το ΚΚΕ.

Βάση των αποτελεσμάτων  ψήφισαν 119 μέλη της  ΓΣ και η παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου έλαβε 74 ψήφους και  13 έδρες  , ενώ οι παρατάξεις που πρόσκεινται σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ έλαβαν από 21 ψήφους και 4 έδρες εκάστη.

Με αυτά τα αποτελέσματα  αναμένεται κατά την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να εκλεγεί πρόεδρος στην ΠΕΔ Πελοποννήσου , ο Δημήτρης Καμπόσος.

Στις σημερινές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε και ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, Γιάννης Αδρακτάς, ο οποίος συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό σταυρών προτίμησης από εκλέκτορες που τον εμπιστεύτηκαν στο νέο του ρόλο. Ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, και τέως δήμαρχος Αετού, Δημήτρης Δριμής εκλέχθηκε στο Εποπτικο Συμβούλιο.

Από τη Μεσσηνία εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ., εκτός του Γιάννη Αδρακτά, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος.

Στο Εποπτικο Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. από τη Μεσσηνία, εκτός του Δημήτρη Δριμή, εκλέχθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Μεσσήνης, και τέως δήμαρχος Αριστομένη, Γιάννης Μπρατσιάκος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button