Αθλητικά

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Μάικ Τζέιμς!

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα. Παράλληλα, όμως, δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο, αλλά για να πάρει σάρκα και οστά θα πρέπει να γίνουν πολλά.

Το βασικό είναι να μην μείνει ο Τζέιμς στην ΤΣΣΚΑ, με την οποία έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Και όχι μόνο αυτό. Φεύγοντας από εκεί να έχει πάρει και αποζημίωση, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει να του δώσει τα κάτι παραπάνω από 2 εκ. δολάρια, που παίρνει στη ρωσική ομάδα.

Επίσης, πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από φέτος για να υποδεχθεί και πάλι τον Τζέιμς. Και αυτό γιατί την ίδια ώρα θέλει να κρατήσει τον Χεζόνια, τον Νέντοβιτς, τον Παπαπέτρου και τον Μήτογλου. Και συν τοις άλλοις έχει και θα έχει και τον Παπαγιάννη, που κι αυτού το συμβόλαιο δεν είναι μικρό.

Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να τους κρατήσει όλους τους παραπάνω. Ακόμη, όμως, κι αν κρατήσει λιγότερους, πρέπει του χρόνου να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από φέτος, ώστε να μπορεί να ελπίζει ότι μπορεί να έχει και τον Μάικ Τζέιμς ή τέλος πάντων έναν πλέι-μέικερ υψηλού επιπέδου.

Το βασικό, όπως αναφέραμε, είναι να φύγει με τον τρόπο, που είπαμε ο Τζέιμς από την ΤΣΣΚΑ. Γιατί δεν είναι κι εύκολο να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα με τον χαρακτήρα, που έχει. Στον Παναθηναϊκό έχουν βρει το κουμπί του, ο ίδιος γουστάρει τον εξάστερο και την Αθήνα, οπότε θα είναι η ιδανική περίπτωση και για τις δύο πλευρές.

Ακόμη, πάντως, είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις, αν και είναι σίγουρο ότι το «τριφύλλι» του χρόνου θα αναζητήσει έναν πλέι-μέικερ πρώτης κλάσης.

Sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button