Κόσμος

Σε απόγνωση μητέρα 11 παιδιών: «Θέλω να κάνω κι άλλα!» (Photos)

Μια μητέρα 11 παιδών λέει ότι είναι απελπισμένη γιατί θέλει να έχει περισσότερα παιδιά – παρόλο που έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τη ζωή της με το να είναι έγκυος.

Η 31χρονη Britni Church δεν πίστευε ποτέ ότι θα είχε μια μεγάλη οικογένεια – αλλά άρχισε να αγαπά τη συνεχή παρέα που είχε με μια μεγάλη οικογένεια.

Η μητέρα πλήρους απασχόλησης τώρα πιστεύει ότι 15 παιδιά είναι το όριό της και λέει ότι εμπιστεύεται την κρίση των παιδιών της σχετικά με το ζήτημα – και δεν θα είχε άλλα μωρά εάν έφερναν αντιρρήσεις.

Για να φροντίσει την ομάδα των 11, η Britni και ο δεύτερος σύζυγός της, ο 28χρονος Chris Church, ξοδεύουν 255 ευρώ την εβδομάδα για ψώνια, συμπεριλαμβανομένων πέντε κουτιών δημητριακών, 66 κουτιών γάλακτος και 600 πάνες.

Η 31χρονη είπε: «Ελπίζω να προσπαθήσουμε να έχουμε ακόμα ένα κορίτσι. Δεν νομίζω ότι θα έχω ποτέ περισσότερα από 15 παιδιά, αλλά και πάλι δεν πίστευα ότι θα έχω 11 παιδιά. Νόμιζα ότι θα είχα τουλάχιστον τέσσερα παιδιά. Δεν νιώθω ότι έχω πολλά παιδιά – είναι φυσιολογικό. Αν κάποιο από τα παιδιά πει,” δεν μπορείς να έχεις άλλα”, θα δεχόμουν ότι είναι πάρα πολύ».

Η μητέρα από το Αρκάνσας, του Κάνσας, απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον 15χρονο Crizman, έξι ημέρες μετά τα δέκατα έκτα γενέθλιά της με τον πρώην σύζυγό της το 2004.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πέντε ημέρες πριν και απέκτησαν μαζί άλλα τέσσερα παιδιά: Jordan, 14, Caleb, 13, Jace, 12 και Cadence,10.

Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2010, η Britni πέρασε μια ανέμελη φάση, πάρτι τα σαββατοκύριακα και απροσδόκητα έμεινε έγκυος με το έκτο παιδί της, Jesalyn, τώρα οκτώ ετών, το 2012 ως γονέας πριν συναντήσει τον σύζυγό της, τον Chris, έναν υπεργολάβο, στην εργασία του το 2014.

Το ζευγάρι απέκτησε τον πρώτο τους γιο μαζί,  Σίλα, πέντε, το καλοκαίρι του 2015, ένα χρόνο μετά τη συνάντησή του, προτού η Μπρίτνι γέννησε τον 3 ετών γιο Κρίστοφερ, το 2016 και εξέπληξε με τα τρίδυμα Oliver, Asher και Abel, τον Ιούνιο του περασμένου έτους.

Είπε: «Ένιωσα πολύ ντροπή να μείνω έγκυος την έκτη φορά γιατί ήθελα πάντα τα παιδιά μου να έχουν τον ίδιο μπαμπά. Αλλά όταν γεννήθηκε η Jesalyn ήταν τόσο αθώα, πολύτιμη και όμορφη. Όλη η ντροπή εξαφανίστηκε αμέσως. Ήταν τέλεια. Σταμάτησα να νοιάζομαι τι νόμιζαν οι άνθρωποι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button