ΑστυνομικάΤοπικά ΝέαΧώρα

Σε εξέλιξη επιχείρηση τής Ασφάλειας για σπείρα κλεφτών οχημάτων – Κατ’ οίκον έρευνες και στη Χώρα

 

DQNZrPhXUAEPzAv


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί παράλληλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αθηνών σε Αττική, Κρήτη, Πελοπόννησο (Χώρα Μεσσηνίας) σε συνεργασία με συναδέλφους τους από τοπικές υπηρεσίες στο πλαίσιο της εξάρθρωσης σπείρας, της οποίας τα μέλη κλέβουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, τα αποσυναρμολογούν και διαθέτουν τα ανταλλακτικά σε ολόκληρη την επικράτεια. Η συμμορία φαίνεται ότι προτιμούσε οχήματα μεσαίας κατηγορίας, τα οποία έχουν ζήτηση στο πλατύ κοινό, αν και υπάρχουν περιστατικά και με οχήματα μεγάλης αξίας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας διεξήγαγαν κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία ημεδαπού στη Χώρα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, καθώς η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη, φαίνεται να έγινε μια σύλληψη ενώ οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεσή ενός αυτοκινήτου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση τους θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button