ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Σε πλήρη εξέλιξη οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλη των Γαργαλιάνων

 

4


Στο πλαίσιο του έργου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» με τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου ανέρχεται 188.066,08€ (έκπτωση 44%) και χρηματοδοτείται από τον Δήμο Τριφυλίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του έργου τις προηγούμενες ημέρες σε αρκετές οδούς της πόλης των Γαργαλιάνων έγιναν εργασίες φρεζαρίσματος της υπάρχουσας ασφάλτου και στη συνέχεια «έπεσε» νέα ασφαλτοτάπητα), ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος από την στροφή του Συνεταιρισμού μέχρι και την στροφή του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες νέα ασφαλτοτάπητα «έπεσε» και στην Βάλτα, στο δρόμο που υπάρχει μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας, ενώ, σύμφωνα με την εργολαβία, ασφαλτόστρωση σε δρόμο προβλέπεται και για την Τ.Κ. του Πύργου.

Επίσης, το προηγούμενο διάστημα έγιναν πλακοστρώσεις στα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά της οδού Νικολοπούλου, μέχρι και το κτίριο του παλιού κτηνιατρείου.

Τέλος, ξεκίνησαν, μετά από διακοπή 10 ημερών, οι εργασίες στην είσοδο του Γυμνάσιου Γαργαλιάνων οι οποίες περιλαμβάνουν την κατασκευή του πεζοδρομίου καθώς και της εισόδου στο χώρο του σχολείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button