ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Σε ρυθμό Χριστουγέννων οι Γαργαλιάνοι – Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία [εικόνες – βίντεο]

Σε εορταστική ατμόσφαιρα το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Τριφυλίας κάλεσε τον κόσμο, μέτρησαν αντίστροφα και φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων.

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση μικροί και μεγάλοι πέρασαν όμορφες στιγμές, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.

Η  φωταγώγηση του δέντρου έγινε υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων, η οποία νωρίτερα ξεκίνησε το μουσικό «ταξίδι» της στους δρόμους της πόλης, ενώ τα χριστουγεννιάτικα ακούσματα πλημμύρισαν την πλατεία των Γαργαλιάνων χαρίζοντας μια μελωδία χαράς και ευτυχία παρέα με τους μολυβένιους στρατιώτες!

Ευχές στους παρευρισκόμενους έδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γ. Λεβεντάκης.

Δείτε βίντεο:

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία, εκπροσώπων του Δήμου Τριφυλίας και εκπροσώπων φορέων.

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

9 Σχόλια

  1. Στο τέλος του τρομερού λόγου του Δημάρχου, χειροκροτούν μόνο κάτι πιτσιρικάδες που βρίκονται μπροστά. Μία εικόνα χίλιες λέξεις…

    Εν τω μεταξύ εδώ και τρία χρόνια λέει την ίδια κασε΄τα. Ότι του χρόνου οι Γαργαλιάνοι θα έχουν αλλάξει εικόνα! Πέραν του ότι παίζει με την νοημοσύνη μας, δεν έχει πάρει και χαμπάρι ότι του έμειναν ακόμη λίγοι μήνες και όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για την Τριφυλία, αλλά απεναντίας ήταν ο πιο διχαστικός και επικίνδυνος Δήμαρχος που πέρασε ποτέ.

  2. Ο κ. Δήμαρχος λέει σε ένα σημείο, ότι του χρόνου θα έχει αλλάξει η πόλη, υπονοώντας ότι κάνει ενέργειες οι οποίες θα τελεσφορήσουν επι δημαρχοντίας του.

    Ερώτηση: Ποιός σας είπε κ. Δήμαρχε ότι του χρόνου θα είστε πάλι Δήμαρχος?

  3. Έχει δίκιο ο δήμαρχος,. Του χρόνου που θα έχει φύγει θα αλλάξει προς το καλύτερο και οι Γαργαλιάνοι και η Τριφυλία όλη.
    Λίγοι μήνες υπομονή ακόμα

  4. Χρόνια πολλά συμπατριώτες!!
    Αφήστε τις γκρίνιες μέρες που ειναι!!
    Οι αρχοντες του τόπου σλλά και ο λαός να ειναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!και το λάδι 5€!!!!

  5. Μα Δήμαρχε εσείς δεν ακούτε την γνώμη των απλών ανθρώπων; Κουράσατε ,απογοητεύσατε και κακα΄ τα ψέμματα μόνος σας αποδομηθήκατε από την θέση σας……Ευτυχώς έμεινε πολύ λίγο να απαλλαγούμε από εσάς και τους αγράμματους που σέρνονται πίσω σας!
    Καλές γιορτές και εύχομαι του χρόνου η Τριφυλία να έχει Δήμαρχο κ’αποιον που της αξίζει γιατί δυστυχώς εσείς αποδειχθήκατε πολύ λίγος!

  6. Χρόνια πολλά για όλον τον κόσμο και εύχομαι η καινούργια δημοτική σεζόν να μας βρει με καινούργιο Δήμαρχο! Να απομακρυνθούν το ταχύτερο δυνατόν ο Δήμαρχος καθώς και η χαμηλού μορφωτικού επιπέδου κουστωδία του η οποία αποτελείται από τους αντιδήμαρχους και την εντεταλμένη της ΔΕΥΑΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button