ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς οι Γαργαλιάνοι – Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία! [εικόνες – βίντεο]

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Τριφυλίας κάλεσε τον κόσμο, μέτρησαν αντίστροφα και φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων.

Σε ρυθμό Χριστουγέννων και επίσημα η πόλη των Γαργαλιάνων από σήμερα το απόγευμα μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της πόλης. Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση μικροί και μεγάλοι πέρασαν όμορφες στιγμές, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.

Η  φωταγώγηση του δέντρου έγινε υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων, η οποία νωρίτερα ξεκίνησε το μουσικό «ταξίδι» της στους δρόμους της πόλης, ενώ τα χριστουγεννιάτικα ακούσματά πλημμύρισαν την πλατεία των Γαργαλιάνων χαρίζοντας μια μελωδία χαράς και ευτυχίας με την χορωδία «Πολύμνια» να τραγουδά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το τμήμα μπαλέτου του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων που χόρεψε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Ευχές στους παρευρισκόμενους έδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ Κατσίβελας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία, εκπροσώπων του Δήμου Τριφυλίας και εκπροσώπων φορέων, ενώ ανάμεσα στο πλήθος διακρίναμε και την Χαϊδω Παναγιωτοπούλου, η οποία διεκδικεί την ψήφο των πολιτών του Δήμου Τριφυλίας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button