Ελλάδα

Σε ψυχιατρική κλινική ο άνδρας που υποστήριζε ότι… στην εκκλησία ήταν ο διάβολος

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο 38χρονος Αλγερινός που συνελήφθη γιατί προκάλεσε φθορές – και μάλιστα σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις – στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο δικαστήριο ο αλλοδαπός παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν που έκανε και τις δύο “επιθέσεις” διότι – όπως ισχυρίστηκε – μέσα στην εκκλησία ήταν ο διάολος! Υποστήριξε δε ότι “το έκανε νύχτα που δεν είχε κόσμο”. Να σημειωθεί ότι για αυτή την καταδικαστική απόφαση θα ασκήσει έφεση.
Από την αίθουσα του Αυτόφωρου Τριμελούς ο 38χρονος οδηγήθηκε σε άλλη και συγκεκριμένα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, προκειμένου να δικαστεί για την επίθεση στον αστυνομικό, κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα.
Η συγκεκριμένη δίκη αναβλήθηκε για τις 10 Αυγούστου, λόγω απουσίας μάρτυρα. Στο μεταξύ, ο 38χρονος, με εισαγγελική εντολή, οδηγείται στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Πηγή: cretalive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button