Τοπικά Νέα

Σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας έθεσε ο Γιάννης Κατσούλας στο Δήμαρχο Τριφυλίας [βίντεο]

Ερωτήσεις για τα αδέσποτα ζώα, για τα απορρίμματα στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων και τις καθημερινές διακοπές νερού έθεσε μεταξύ άλλων στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας προς το δήμαρχο κ. Λεβεντάκη ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Κατσούλας.

Πι συγκεκριμένα, ο κ. Κατσούλας στην αρχή της τοποθέτησής του ζήτησε από τον κ. Λεβεντάκη να γίνει επικαιροποίηση της απόφασης που αφορά την επανίδρυση των Α.Τ. Φιλιατρών και Κοπανακίου, για να πει στη συνέχεια ότι η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα έχει πλέον ξεφύγει, αναφέροντας πως υπάρχει έγγραφη και ενυπόγραφη αναφορά, κατοίκων των Γαργαλιάνων προς την Εισαγγελία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση με τα απορρίμματα στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, αλλά και σε άλλες Δ.Ε., όπου την χαρακτήρισε «ανυπόφορη». Επίσης, αναφέρθηκε στις καθημερινές διακοπές νερού στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, ενώ αναφορά έκανε και για την αγροτική οδοποιία.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button