Δήμος Πύλου - Νέστορος

Σημαντικές ανακοινώσεις του Δήμου Πύλου – Νέστορος

  1. Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα   forma.gov.gr  μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο μετακίνησής σας, σε περίπτωση ανάγκης (εργασία, ιατρική περίθαλψη, παροχή αγαθών-υλικών πρώτης ανάγκης από φαρμακείο ή κατάστημα τροφίμων, μετάβαση σε τελετή, άθληση κατά μόνας ή κατά δύο, βόλτα σε κατοικίδιο). Σημείωση: Για υπαίθριες εργασίες καλλιέργειας, ισχύει η υπεύθυνη δήλωση μόνο των κατ’ επάγγελμα αγροτών.
  2. Η ηλεκτρονική σελίδα gov.gr εξυπηρετεί ηλεκτρονικά όποιο αίτημά σας σε Δημόσια Υπηρεσία.
  3. H Υποστηρικτική Δομή Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πύλου-Νέστορος ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία της, αφορά τις ευπαθείς ομάδες εντός των ορίων του Δήμου και οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 27230 23397 ή στο email frodizo@pylos-nestor.gr
  4. Ματαιώνονται οι παρελάσεις και ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, ενώ ο Δήμος και οι πολίτες θα αναρτήσουν, ως φόρο τιμής προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, την ελληνική σημαία, στα καταστήματα των Δημοτικών Υπηρεσιών και στις οικίες αντιστοίχως.
  5. Οι απολυμάνσεις δημόσιων κτηρίων συνεχίζονται, ενώ ξεκίνησαν και οι απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους ανοιχτούς χώρους.
  6. Μπορείτε να απευθυνθείτε στις Υπηρεσίες του Δήμου Πύλου-Νέστορος, καλώντας στα τηλέφωνα 2723360200, 2723360202, με fax 2723023523 και ηλεκτρονικά στο email: info@pylos-nestor.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button