Τοπικά Νέα

Σημαντικές εξελίξεις σχετικά με το έργο του Βιολογικό Γαργαλιάνων [έγγραφο]

Με χθεσινή απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης εγκρίθηκε το σχέδιο διακήρυξης του υποέργου «Εσωτερικό Δίκτυο αποχέτευσης Ακαθάρτων -αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων και αγωγός διάθεσης οικισμού Γαργαλιάνων», με αποτέλεσμα άμεσα να ξεκινήσει η δημοπράτηση του κύριου τμήματος του έργου, προϋπολογισμού 11,4 εκ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%), και πολύ σύντομα να έχουμε ανάδοχο.

Σε γραπτή δήλωσή του ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, έπειτα από αυτή τη θετική εξέλιξη, αναφέρει:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά την δημοπράτηση του υποέργου του Τεχνικού συμβούλου στο μεγάλο για τους Γαργαλιάνους έργο της κατασκευής βιολογικού καθαρισμού Τ.Κ Γαργαλιάνων, σήμερα έγινε άλλο ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι επιτέλους να αρχίσει η υλοποίηση του έργου που τόσες δεκαετίες έχει ταλαιπωρήσει τους Γαργαλιανιώτες.

Εγκρίθηκε με απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης το σχέδιο διακήρυξης του υποέργου «Εσωτερικό Δίκτυο αποχέτευσης Ακαθάρτων -αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων και αγωγός διάθεσης οικισμού Γαργαλιάνων», με αποτέλεσμα άμεσα να ξεκινήσει η δημοπράτηση του κύριου τμήματος του έργου και πολύ σύντομα να έχουμε Ανάδοχο. Πριν το καλοκαίρι του 2024 θα έχουν ξεκινήσει τα έργα και πλέον ο βιολογικός των Γαργαλιάνων δεν θα αποτελεί ένα κακόγουστο αστείο.

Και συνεχίζουμε..!

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Με τις απαλλοτριώσεις τί γίνεται? Το έργο δεν πρόκειται να τελιώσει ούτε σε πέντε χρόνια….Σίγουρα εσείς δεν θα το κάνετε!

  2. Για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες της αισχρης , αηδιαστικης και εντελώς λαϊκίστικης Αντιπολίτευσης του Επαίσχυντου Καταστροφεα πρώην Δημάρχου Παναγιώτη Κατσιβελα.

    Αντί να ομιλήσει ο ίδιος , ως επικεφαλής της Αντιπολίτευσης μιλά δια μέσω τρίτων .

    Δήθεν τακτικές Στρατηγικού Σχεδιασμού αλλά στην ουσία αέρας κοπανιστος.

    Το 30% που συγκεντρωσες ήτο άθλος του Ηρακλεα.

    Κύριε Κατσιβελα , όσο και να προσπαθείς πάλι ο Γεώργιος Λεβεντακης θα είναι Δήμαρχος .

    Όσο φωνάζεις τόσο κάνεις γνωστό ότι η μόνη λύση για την Τριφυλία είναι ο Γεώργιος Λεβεντακης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button