Τοπικά Νέα

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνιας κατά της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικίνδυνα Φαινόμενα στο Δήμο Τριφυλίας

Η ετερόκλιτη Δημοτική Αρχή της Τριφυλίας συνεχίζει να απασχολεί με το βίο και την πολιτεία της όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά όλη τη Μεσσηνία. Καθημερινά δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, βίντεο και ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδίδουν ανάγλυφα την ιλαροτραγωδία.

Ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης αντί να υπηρετήσει το Δήμο με τις αρχές και της αξίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή με Δημοκρατία, Διαφάνεια, Συνεργασία και Σχέδιο, οικοδομεί ένα σύστημα εξουσίας ξένο προς αυτά. Ένα σύστημα αυταρχικό και αδιαφανές, με εμφανή τα χαρακτηριστικά της Ακροδεξιάς και του Ρατσισμού:

–   Άναρθρος, λαϊκίστικος λόγος, με ύβρεις, συκοφαντίες, απειλές, εκβιασμούς στην ημερήσια διάταξη. Αλλά και αναδίπλωση, στα δύσκολα, με δηλώσεις που θυμίζουν το βίντεο του Αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού…

–   Αυταρχική συμπεριφορά κατά των υπηρεσιών και στελεχών τους,  με προφανή σκοπό την απαξίωση και διάλυσή τους και τελική στόχευση την ανάθεση του δημοτικού έργου σε κολλητούς και φίλους. Το φαινόμενο αυτό έχουν ήδη καταγγείλει Σωματεία, Σύλλογοι και Ομοσπονδίες.

–   Δυσφήμιση, απειλές, συκοφαντίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά και εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του.

–   Αντιδημοκρατική συγκρότηση και ευτελισμός της λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.

–   Αδυναμία προαγωγής του Δημοτικού Έργου με κίνδυνο να χαθούν κρίσιμα έργα που η χρηματοδότησή τους έχει διασφαλισθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την ένταξή τους  σε προγράμματα  όπως το «Φιλόδημος» , το ΕΣΠΑ, το Π.Α.Α. κ.ά.  (π.χ. Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Κυπαρισσίας, Κολυμβητήριο), ή να μη προωθηθούν για χρηματοδότηση σημαντικά έργα, όπως ο Βιολογικός Καθαρισμός των Γαργαλιάνων, το έργο του Υδραγωγείου του Συνδέσμου, η Διαχείριση Απορριμμάτων κλπ.  Αντί αυτών η «βιοτεχνία» των αναθέσεων, των συμβούλων και των συνεργατών «ανθεί», διασπαθίζοντας πολύτιμο δημόσιο χρήμα.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους εργαζόμενους του Δήμου Τριφυλίας να αντισταθούν στο κύμα του εκφοβισμού και των απειλών,

Τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες των Εργαζομένων να συνεχίσουν να στηρίζουν τους εργαζόμενους του Δήμου Τριφυλίας, με τη μέγιστη δυνατή αλληλεγγύη,

Τον Δημοκρατικό Κόσμο της Τριφυλίας να μην ανεχθεί την παγίωση ενός αντιδημοκρατικού και αυταρχικού καθεστώτος,

Την κυβέρνηση, τους Βουλευτές και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να τοποθετηθούν με ευθύνη απέναντι στο φαινόμενο, μακριά από πρόσκαιρες και ευκαιριακές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές. Η σιωπή και η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα γίνεται συνενοχή.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Έτσι είναι όπως τα γράφεται.
    Ποιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που προώθησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Τριφυλία;Τί κάνουν αυτοί ; Ποιός είναι ο θεσμικός τους ρόλος ;Η επιλέξατε ανθρώπους με αμφίβολη πολιτική ηθική,μετεωριζόμενοι πότε ως αντιπολίτευση και πότε στο θώκο του αντιδημάρχου ;
    Είναι δεύτερη φορά που οι αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Τριφυλίας σε Δημοτικές εκλογές είναι οι χειρότερες όπως και οι αποφάσεις του α και β γύρου στις προηγούμενες εκλογές που επεβλήθη η λύση Κατσιβελα που οδήγησε τή Τριφυλία στά χέρια Λεβεντάκη και στά σημερινά αδιέξοδα.
    Προσοχή στις επιλογές στις επόμενες ,για να μην σιχαθεί ο ΛΑΟΣ.

  2. Καλά, έχουν σαλέψει οι ΣΥΡΙΖΑ, η πατρίδα ισλαμοποιείται με ρυθμούς ρεκόρ, η Δρακουλοοικογένεια τελικά μας βγήκαν Τσίπρες με γραβάτα, όπου και να κοιτάξεις βλέπεις αλλοδαπούς, αλλά οι ΣΥΡΙΖΑ δεν ηρεμούν, σε λίγο θα απαιτούν να χαρίζουμε τα παιδιά μας σε Σουδανούς, Κογκολέζους και Σομαλούς για να “μας μπολιάσουν” όπως λέει και ο γουρλομάτης Κυριάκος. Ζουν αναμεσά μας, και είναι το πολύχρωμο, παλαβό, Τσίρκο των ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη φορά αριστερά ήταν και η τελευταία. Οι ΣΥΡΙΖΑ υφίστανται για να μας θυμίζουν απλά σε ποιά χώρα ζούμε. Η Ελλάδα απλά εξαφανίζεται. Οι Έλληνες αποτελούν ήδη την μειοψηφία.

  3. Δεν είμαστε δυό, τρείς ή δεκατρείς, είμαστε πάρα πολλές χιλιάδες Πακιστανοί, επίσημοι σύμμαχοι της Τουρκίας εδώ και δεκαετίες, έχουμε πυρηνικά, 250 εκατομμύρια πληθυσμό, μαζεύουμε όλα τα λεφτά γιατί η νεολαία σας τεμπέληδες πίνουν όλη μέρα καφέδες στην πλατεία, και περιμένουμε την υπέροχη ημέρα που θα σας εκτοπίσουμε θέλετε δεν θέλετε. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος άπιστοι. Θα έρθει η μέρα που θα σας βάλουμε να δουλεύετε στα θερμοκήπεια με το ζόρι και δεν σας σώσει κανένας Κυριάκος., Φώφη, Γιωργάκης, καλά για τον Αλέξη δεν μιλάμε καν, αυτός είναι δικός μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button