Αθλητικά

«Σκότωσε» τη Γιουνάιτεντ ο Σακίρι, παραμένει στην κορυφή η Λίβερπουλ

Με τον Σακίρι να έρχεται από τον πάγκο στο 70’ και να σκοράρει δύο φορές, η Λίβερπουλ επικράτησε 3-1 της Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» και παραμένει αήττητη και πρωτοπόρος στην Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν καλύτερη, έχασε περισσότερες ευκαιρίες από τη Γιουνάιτεντ, αλλά χρειάστηκε το «κρυφό χαρτί» από τον πάγκο για να διασπάσει το τείχος των φιλοξενούμενων.

Αυτό ήταν ο Σακίρι, που μπήκε στο ματς στο 70’ και σκόραρε δύο φορές, έχοντας με το μέρος του και τον παράγοντα της τύχης, καθώς και στις δύο περιπτώσεις (73’, 80’) ευνοήθηκε από τις κόντρες σε πόδια παικτών της Γιουνάιτεντ.

Για τη Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα ο Λίνγκαρντ (33’), εκμεταλλευόμενος το λάθος του Άλισον, με το οποίο ισοφάρισε το γκολ του Μανέ (24’).

Με αυτό το αποτέλεσμα η Λίβερπουλ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στο +1 από τη Σίτι (και αήττητη), ενώ η Γιουνάιτεντ είναι στην 6η θέση με μόλις 26 βαθμούς.

Πηγή: Sport-fm

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button