Τοπικά Νέα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το ατύχημα στη Μικρή Μαντίνεια

Η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στο δρόμο και στην άκρη του γκρεμού δεν ήταν ικανή να σταματήσει την πορεία του αυτοκινήτου που κατέληξε χθες το βράδυ στη θάλασσα στη Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας.

Ο τραγικός απολογισμός αυτής της πτώσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 21χρονου και ο τραυματισμός μιας 19χρονης που νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο.

Εντύπωση προκαλεί στους άνδρες της Τροχαίας ότι στο οδόστρωμα δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος, ενώ αυτή τη στιγμή ο δρόμος προς Κιτριές είναι κλειστός, αφού γερανός επιχειρεί να ανασύρει το αυτοκίνητο από τη θάλασσα αναφέρει το tharrosnews.gr.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χθες (15.4.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 19χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε, καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 21χρονου και της 19χρονης.

Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

uc4btiep helj3pzw bl18n0wd 15tyekzg fbdgekra

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button