Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Σουδανός μηνύθηκε για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στα Φιλιατρά – Δεν πάει άλλο λέει ο Δήμαρχος Τριφυλίας [βίντεο]

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα κοριτσάκι τριάμισι ετών και η μητέρα του σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Φιλιατρών όταν Σουδανός εργάτης γης, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους Αστυνομικούς η μητέρα, αποπειράθηκε να αρπάξει το κοριτσάκι.

Το κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι ο Σουδανός επιχείρησε να το αρπάξει στον ώμο και αμέσως επενέβη. Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Τριφυλίας. Στο Α.Τ. Τριφυλίας οι γονείς του κοριτσιού υπέβαλλαν μήνυση για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο Σουδανό ο οποίος προσήχθη και κρατείται αρνούμενος ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το κορίτσι.

Ο Σουδανός είναι ηλικίας 29 ετών και διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στην χώρα μας.

Στο Α.Τ. Τριφυλίας έσπευσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης αναστατωμένος από το συμβάν ο οποίος σε δηλώσεις τους αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα με την ανασφάλεια στην περιοχή από τους χιλιάδες αλλοδαπούς και ιδίως στα Φιλιατρά.

Δείτε τι είπε ο κ. Λεβεντάκης:

 

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ!!

  2. Τα περιπολικά τα οποία λέγατε ότι θα δωρίσει ο γιος σας μαζί με τον Μαρινάκη κύριε Δήμαρχε σε ποιο στάδιο βρίσκονται;; Είναι μια δωρεά που θα ωφελήσει την κοινωνία αλλά δεν έχει γίνει πράξη ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button