Αθλητικά

Σπερχογεία-Τέλος Άγρας 4-4: “Τρελό” ματς με ανατροπές και αγγλικό σκορ

«Τρελό» ματς έγινε στη Σπερχογεία εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη, με το εντυπωσιακό 4-4, κόντρα στον Τέλο Άγρα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που είχαν κάποιες απουσίες όπως για παράδειγμα του Πάρη Καλλιντέρη, καθώς μόλις στο 2’ ο Καραγιάννης με πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν και πάλι μαχητικότατοι, έφεραν το ματς στα ίσια άμεσα και συγκεκριμένα στο 5’ με τον Βέλλη που πέτυχε το 1-1.

Στο 10’ ο Γεωργιόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον νεαρό πορτιέρο της Σπερχογείας Γιώργο Οικονομόπουλο και ο Μπολούν το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1-2 όμως ο Καραγιάννης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 στο 26’. Το ημίχρονο βρήκε τον Άγρα να προηγείται εκ νέου καθώς στο 44’ ο σπουδαίος Θανάσης Γεωργιόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Λαγωνικάκο και ο Αλεβίζος πέτυχε το 2-3.

Με γκολ ξεκίνησαν και το 2ο μέρος οι παίκτες του Κώστα Στυλιανόπουλου. Συγκεκριμένα στο 52’ ο Βασίλης Αλεβίζος έγραψε το 2-4 δείχνοντας να «καθαρίζει» το ματς για την ομάδα του. Οι φωνές του Γιώργου Καλόμαλου έπιασαν, έστω και καθυστερημένα, τόπο αφού η Σπερχογεία πέτυχε δυο τέρματα γλυτώνοντας από την ήττα.

Στο 56’ και πάλι ο ανεβασμένος Παναγιώτης Καραγιάννης σκόραρε, με τη βοήθεια αμυντικού του Άγρα, μειώνοντας σε 3-4 ενώ στο 63’ ο ταλαντούχος Παναγιώτης Οικονομόπουλος διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ το 4-4.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Γ. Οικονομόπουλος, Δημητρίου, Μπαλαούρας, Λαγωνικάκος, Δωδέκατος, Δικαίος, Ηρ. Καραχάλιος, Π. Οικονομόπουλος, Πανταζής (90’ Μωραγιάννης), Καραγιάννης, Πετράκος (60’ Ι. Καραχάλιος).

TEΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Αναστασόπουλος (60’ Σταθόπουλος), Γεωργόπουλος, Γεωργιόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Αλεβίζος, Λυμπερόπουλος (80’ Αλεξανδρόπουλος), Ανδρώνης, Βέλλης, Μπολούν, Καραμπότσος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button