Δήμος Καλαμάτας

Στήριγμα ο Δήμος Καλαμάτας σε περισσότερα από 50 άτομα καθημερινά

Καθημερινός είναι ο αγώνας και η μάχη που δίνεται στην τοπική μας κοινωνία για την αντιμετώπιση της διάδοσης του Covid-19. Σημαντικός ο ρόλος και η συνεισφορά των κοινωνικών δομών του Δήμου, που στέκονται αλληλέγγυες στους πολίτες που το έχουν πραγματικά ανάγκη τις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, κατ’ επανάληψη έχει τονίσει την ανάγκη ενίσχυσης των κοινωνικών δομών, που οι Δήμοι διαθέτουν, από το κράτος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Καλαμάτας μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας, καθημερινά μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» εξυπηρετεί 50-55 συμπολίτες μας. Προσφέρονται σε καθημερινή βάση 80 γεύματα. Στο Δήμο οι εγγεγραμμένοι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ ανέρχονται σε 4.172. Επίσης σημειώνεται ότι ο Δήμος καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες με 20 υπαλλήλους από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές και προγράμματα που λειτουργεί, ενώ προς εξυπηρέτηση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» έχουν διατεθεί τρία οχήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button