Αθλητικά

Στήριξη Σλούκα από αρθρογράφο της Hurriyet: «Έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης, είναι άψογος στο ύφος και στο ήθος του»

Έναν «θερμό« υποστηρικτή και σύμμαχο στην ιστορία με το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ, απέκτησε ο Κώστας Σλούκας.

Πρόκειται για τον αρθρογράφο και πρώην διευθυντή σύνταξης της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, Ερτουγρούλ Οζκιόκ, ο οποίος με άρθρο του εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Έλληνα διεθνή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερτουγρούλ Οζκιόκ χαρακτήρισε απαράδεκτα τα σχόλια και τις επικρίσεις για τον άσο της Φενερμπαχτσέ λέγοντας πως είναι άψογος «στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του».

«Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενερμπαχτσέ, Κώστα Σλούκα! Επειδή, λένε δεν κράτησε από την άκρη το πανό για την 10η Νοεμβρίου ημέρα μνήμης του Κεμάλ! Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε το λογαριασμό; Ο Σλούκας είναι πιο Φενερμπαχτσέ από τους παίχτες της Φενερμπαχτσέ. Είναι ο πιο καλός παίκτης. Παίζει έξι χρόνια. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Απαράδεκτα τα σχόλιά σας. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας», αναφέρει στο άρθρο του ο Ερτουγρούλ Οζκιόκ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button