ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Σταθερές οι τιμές για τη μίσθωση θέσεων στο πανηγύρι των Γαργαλιάνων – Πότε ξεκινά

Από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στους Γαργαλιάνους

Σταθερές θα μείνουν οι τιμές για τη μίσθωση θέσεων στην εμποροπανήγυρη των Γαργαλιάνων, όπως ομόφωνα αποφάσισε να προτείνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας, κάνοντας αποδεκτή σχετική πρόταση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Γαργαλιάνων.

Ετσι με την απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή προτείνει προς το Δημοτικό Συμβούλιο «τη μίσθωση των θέσεων στο χώρο της εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Γαργαλιάνων, για το έτος 2022, με τις ίδιες τιμές που ίσχυαν και για το έτος 2019. Πιο συγκεκριμένα: 25 ευρώ ανά τρέχον μέτρο, για όλο το χώρο της εμποροπανήγυρης, με ελάχιστη παραχώρηση χώρου τα 3 μέτρα, 2 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο παραχωρηθέντος χώρου, για το χώρο στον οποίο θα εγκατασταθεί το Λούνα Παρκ ή άλλα ψυχαγωγικά παίγνια, με μέγιστη παραχώρηση χώρου τα 2.000 τ.μ. Στις παραπάνω αναγραφόμενες τιμές έχει συμπεριληφθεί ΦΠΑ 24%».

Επιπλέον, η Ο.Ε. Τριφυλίας ενέκρινε τη δαπάνη ποσού 403,00€, η οποία περιλαμβάνει την ηχητική κάλυψη της δοξολογίας κατά τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Να σημειωθέι ότι φέτος, έπειτα από απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων και μετά από αίτηση των κατοίκων της οδού Νικολοπουλού, το πανηγύρι θα μεταφερθεί στην οδό Ν. Σκούντζου.

 

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Θ ανέμενα από το Τοπικό συμβούλιο & τον Δήμο , περισσότερη υπεύθυνη στάση για το παραδοσιακό πανηγύρι. Για λόγους υγειονομικούς να μην διεξαχθεί και να περιοριστεί στο θρησκευτικό σκέλος.

    Έτσι επιβάλλουν οι χαλεποί καιροί ! Και για πιθανές αντιδράσεις , οι υποστηρικτές να αναλάβουν την πλήρη αποζημίωση για όσους κολλήσουν COVID.

    Αλλά όταν η Κυβέρνηση για καθαρά προεκλογικούς λόγους δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τα πας φύσεως πανηγύρια τότε την συμβουλεύω να μην ομιλεί περί Υπεύθυνη Στάσης & Σωστής Πλευράς της Ιστορίας.

    1. συμφωνω φιλε μου μαζι σου .

      ειναι φυσικα το εθιμο αλλα η υγεια προηγειται !

      γιατι ερχεται ραβδος και θα μαζευτουν εργατες που δεν θα ξερουμε τι εχουν !

      και γιατι φυσικα ζουμε σε μια χωρα οπου η προληψη ειναι το επικεντρο της Υγειονομικης Πολιτικης

      1. ΟΙ ΧΑΛΕΠΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ & ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !

        ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΧΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ & ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ COVID ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ .

        Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟΧΟΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button