Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Στασιμότητα από την πλευρά του Δήμου στην κατασκευή υδατοδρομίου στην Πύλο “βλέπει” ο Καφαντάρης

Δείτε τι υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στα social media ο πρώην δήμαρχος Πύλου Νέστορος και νυν γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης

«Χωρίς καμία διάθεση αντιπολίτευσης αλλά με θυμό, βλέποντας άλλες περιοχές που ξεκίνησαν μετά από εμάς, για την ίδρυση Υδατοδρομίου, να αδειοδοτούνται και εμείς ακόμα να περιμένουμε…
Αν κάποιοι δεν το θέλουν να το πουν δημόσια και όχι να κρύβονται από τις ευθύνες τους και την κοινωνία .
Δώσαμε αγώνα με τον χρόνο και με την ιστορία από το 2016 να προετοιμάσουμε τις υποδομές στο λιμάνι μας αλλά και να καταθέσουμε την ΜΠΕ η οποία εγκρίθηκε από το περιφερικό συμβούλιο, ώστε να προχωρήσει η αδειοδότηση .
Τα οφέλη από την λειτουργία υδατοδρομίου , για την τοπική κοινωνία , είναι πολλαπλά, ιδιαίτερα σήμερα που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη αναπτυξιακών έργων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του #Covid19:
– Δημιουργία θέσεων εργασίας
– Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος
– Διασύνδεση με άλλες Περιοχές
– Ανάπτυξη τοπικών οικονομιών
– Εμπλουτισμός του συνόλου των μεταφορών.
Από τις 11/3/2020 που κατατέθηκε, από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η νέα αίτηση άδειας ίδρυσης Υδατοδρομίου στην Πύλο , σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο 4463/20, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη μιας και απομένει η κατάθεση επικαιροποιημένων στοιχείων , που ακόμα δεν έχει γίνει .
Πρέπει άμεσα ο Δήμος μας να κινητοποιηθεί και να καλύψει τον χαμένο χρόνο.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button