Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Στα «ανερχόμενα» αεροδρόμια παγκοσμίως συγκαταλέγεται το “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το IRONMAN στην Costa Navarino ο κ. Τατούλης αποκάλυψε μια σημαντική επιτυχία και διάκριση, αφού το αεροδρόμιο Καλαμάτας μπήκε στη λίστα των 5 πλέον ανερχόμενων περιφερειακών αεροδρομίων παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός “Routes” επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη αεροπορικών διαδρομών παγκοσμίως και διοργανώνει και εκτελεί παγκοσμίου φήμης εκδηλώσεις δικτύωσης αερογραμμών και αεροδρομίων μέσω των Περιφερειακών και Παγκόσμιων Φόρουμ Ανάπτυξης Διαδρομών.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ζητήθηκε από τις αεροπορικές εταιρείες να ψηφίσουν ποια αεροδρόμια είχαν την καλύτερη στρατηγική ανάπτυξης των αεροπορικών υπηρεσιών και την υποστήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η απονομή θα γίνει την Τρίτη 9 Απριλίου, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Routes Europe στο Αννόβερο της Γερμανίας και συνυποψήφια περιφερειακά αεροδρόμια είναι τα εξής
-Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»
-Chisinau International Airport
-Billund Airport
-Zagreb Franjo Tudman Airport
-Antwerp Airport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button