Τοπικά Νέα

Στα Φιλιατρά τα μαθήματα του Αγροτικού Σχολείου

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο Παναγιώτης Τσαφαράς με αφορμή τη σημερινή έναρξη του Αγροτικού Σχολείου, ρώτησε αν θα γίνει η έναρξη στα Φιλιατρά και τα μαθήματα κάπου αλλού, με τον κ. Μπακούρο να του απαντά πως τα μαθήματα θα γίνουν στα Φιλιατρά.

Ειδικότερα, απαντώντας ο κ. Μπακούρος είπε ότι έχουμε να κάνουμε με το πρόβλημα που λέγεται Ελληνικό Δημόσιο, για να συνεχίσει λέγοντας ότι κάνουμε ένα Γεωργικό Σχολείο στα Φιλιατρά με στόχο να γίνει μόνιμη Γεωργική Σχολή. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Μπακούρος, “ο κοσμήτορας του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου είχε ζητήσει με έγγραφο του από τον κ. Τσουμάνη που ειναι στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» να του δώσει την μια αίθουσα, είτε εδώ στην Κυπαρισσία είτε στα Φιλιατρά, και δεν απαντήσανε καν στον άνθρωπο, και αναγκαστήκαμε σήμερα (σ.σ. χθες) να πάρουμε την αίθουσα του Λυκείου Φιλιατρών. Κάποιοι συμπεριφέρονται σαν να ειναι η περιουσία του πατέρα τους. Τα μαθήματα θα γίνουν στα Φιλιατρά, όπου είναι η καρδιά της αγροτικής παραγωγής”.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Πότε θα τελειώσουν αυτά Κυπαρισσία Φιλιατρά; Η μία είναι η έδρα του Δήμου η άλλη είναι το κέντρο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button