Δήμος Οιχαλίας

Στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ» ο Δήμος Οιχαλίας

Τη συμμετοχή στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ», που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από τις 16 ως τις 20 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο Δήμος Οιχαλίας…

Η συμμετοχή, σημειώνει ο Δήμος Οιχαλίας, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για εξωστρέφεια: «Ο Δήμος μας θα έχει φυσική παρουσία στην έκθεση με την δημιουργία περιπτέρου με σκοπό την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων καθώς και την ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής μας.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι μια έκθεση που στοχεύει στην ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, αναδεικνύοντας τις διάφορες μορφές  εσωτερικού τουρισμού, προβάλλοντας τον πολιτισμό μέσα από διάφορες εκφάνσεις του και αναδεικνύοντας τις παραδοσιακές γεύσεις της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Πελοποννήσου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στη περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους – Μυκηνών».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button