Αθλητικά

Στην Αθήνα εκπρόσωποι της FIFA για συναντήσεις με Βασιλειάδη και Γραμμένο

Συνάντηση με τους εκπροσώπου της FIFA θα έχει την Τετάρτη το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επ΄ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, έπειτα από τα γεγονότα της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την UEFA και παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Ελλάδα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής και στο πλαίσιο αυτό έρχονται εκτάκτως στην Αθήνα για συζητήσεις σχετικά με τους αρμόδιους για την μετέπειτα δράση που θα ληφθεί, όπως αναφέρει στη σχετική επιστολή του προς τον κ. Βασιλειάδη ο διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της Ευρώπης της FIFA, Μπγιορν Βασάλο.

Παρόλο που θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε ότι τα περιστατικά αυτά συνέβησαν σε μια εγχώρια διοργάνωση και συνεπώς τα οποιαδήποτε πειθαρχικά μέτρα θα ληφθούν εντάσσονται στο πλαίσιο των αποφάσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η FIFA απαιτεί μια ασυμβίβαστη και άμεση διαχείριση της κατάστασης προκειμένου να εξαλειφθούν όλες οι πράξεις βίας στο ποδόσφαιρο, τονίζεται στην επιστολή.

Οι εκπρόσωποι της FIFA θα δουν και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο.

Την ίδια μέρα, σχεδόν δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με την αντιπροσωπεία της FIFA, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΟ κατά την οποία θα τοποθετηθεί για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ θα αναφερθεί τόσο στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και στα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button