Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Στην Καλαμάτα η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων

Στην πόλη της Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων «Καλώς ανταμωθήκαμε», με τη διοργάνωση να αναλαμβάνει ο Σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας.

Η εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ), στην τελευταία συνεδρίασή του, εξέτασε λεπτομερώς όλες τις αιτήσεις που είχαν εγγράφως υποβληθεί από σωματεία της δύναμής της για την ανάληψη της διεξαγωγής της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μικρασιατικών Συλλόγων “Καλώς ανταμωθήκαμε”. Αφού πήρε υπόψη του όλες τις παραμέτρους και κυρίως τη δυνατόν μεγαλύτερη και αντιπροσωπευτικότερη επέκταση των δράσεων της ΟΠΣΕ σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισε να αναθέσει το αντάμωμα του 2020 στο Σύλλογο Μικρασιατών Καλαμάτας» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Το επόμενο διάστημα η πρόεδρος του σωματείου Ρούλα Μητράκου θα κληθεί να υπογράψει πρωτόκολλο ανάληψης και θα παραλάβει και την σημαία-λάβαρο του ανταμώματος, την οποία παραλαμβάνει κάθε πόλη που φιλοξενεί τη συνάντηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button