Πολιτική

Στην Καλαμάτα θα μιλήσει αύριο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Στην Καλαμάτα θα μιλήσει αύριο στις 8 το βράδυ στο REX, ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης , με θέμα «Τι σηματοδοτεί η απόφαση της 22ας Ιουνίου του Eurogroup για την Ελλάδα. Υπάρχει διέξοδος ή είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε με τα μνημόνια μέχρι το 2060; To πρωί ο κ. Λαφαζάνης συνοδευόμενος από το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε Θανάση Πετράκο , θα επισκεφθεί την Μεγαλόπολη όπου θα μιλήσει με εργαζόμενους και τον δήμαρχο της πόλης.

Σε συνέντευξη τύπου το μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Βασίλης Τσουλάκος σημείωσε μεταξύ των άλλων: « Με την απόφαση του Eurogroup επιβάλλεται ένα νέο μνημόνιο μέχρι το 2022 με πλεόνασμα 3,5%, 6,5 δις το χρόνο και 2,2 μέχρι το 2016, 4 δις το χρόνο. Αυτό συνεπάγεται μείωση των συντάξεων το 2019, και μείωση του αφορολόγητου στο 5.600 περίπου 40%. Όσο για το  show  της γραβάτας. Έχουμε να πούμε στον κ. Τσίπρα, ότι ούτε το χρέος μείωσε, ούτε από τα μνημόνια βγαίνουμε , ούτε έρχεται η ανάπτυξη.» Το μέλος της Ν.Ε της ΛΑ.Ε Μαρία Μήτση αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε Μεγαλόπολη και Καλαμάτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button