Τοπικά ΝέαΥγεία

Στην Καλαμάτα το 45ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο το τριήμερο 17-19 Σεπτεμβρίου

Πλώρη για την Καλαμάτα βάζει το φετινό Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Το 45o συνέδριο της ΕΠΕ, με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στην Παιδοδοντιατρική. Πόσο αλλάζει η κλινική πράξη», θα έχει διακεκριμένους ομιλητές και ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Πέρα όμως από το επιστημονικό του σκέλος, φέτος θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για το άρωμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 που θα συνοδεύει το κοινωνικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση, που λόγω κορωνοϊού δεν εορτάστηκε όπως αναμενόταν, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, που έχει αναλάβει τη συνδιοργάνωση και τη φιλοξενία, ετοίμασε ένα αφιέρωμα με ποιήματα, φωτογραφικό υλικό, πίνακες ζωγραφικής και φράσεις σπουδαίων αγωνιστών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και να πάρουν μέρος στις δράσεις του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, που μεταξύ άλλων προβλέπουν επισκέψεις σε μουσεία, ξεναγήσεις, δρώμενα και ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button