Τοπικά Νέα

Στην «κούρσα» για τον Δήμο Τριφυλίας ο Άκης Κατρίτσης – Τι ανέφερε στην τηλεόραση του BEST [βίντεο]

Παρών στην «κούρσα» των αυτοδιοικητικών εκλογών για το 2023 δήλωσε ο Άκης Κατρίτσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, εκφράζοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Τριφυλίας.

Ο κ. Κατρίτσης άσκησε σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή του Γιώργου Λεβεντάκη, σημειώνοντας πως η παρούσα δημοτική αρχή έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και πως η αισθητική που εκπέμπει τον βρίσκει αντίθετο. Συμπλήρωσε πως το “μόνο εγώ μπορώ” του κ. Λεβεντάκη κρύβει μια αλαζονεία, εμπαιγμό και έναν άνθρωπο ο οποίος ειναι ευάλωτος. Δεν μπορεί, όπως είπε, να ειναι ενός ανδρός αρχή ένας δήμος, αλλά πολλών ανθρώπων οι οποίοι θα πρέπει να συστρατευθούν με τον έναν για να παραχθεί έργο. “Σήμερα δεν έχουμε έργο γιατι δεν υπάρχουν και αυτοί και η δημοτική αρχή ειναι ελλιποβαρής”, σημειώνοντας πως κριτικάρει τις πολίτικες αποφάσεις και όχι τα πρόσωπα.

Τέλος, ο κ. Κατρίτσης έκανε λόγο για ενότητα, τόνισε πως αγαπά τον τόπο του και θέλει να τον υπηρετήσει έχοντας την αυτοδιοικητική εμπειρία, ενώ απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες ώστε να γίνουν συμμέτοχοι της προσπάθειάς του.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Σχετικά Άρθρα

29 Σχόλια

  1. ΠΒ μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες… οι εποχές παρακμής (σαν την τωρινή) δημιουργούν τερατογεννέσεις. Παράδειγμα ο συγκεκριμένος.

  2. Είδα έναν άνθρωπο που μιλάει πάρα πολύ ωραία … έχει ένα λόγο με δομή και βγάζει έναν άνθρωπο πάρα πολύ συγκροτημένο. Δεν σας γνωρίζω διότι μένω 30χλμ μακριά, ούτε το έργο σας γνωρίζω… οφείλω όμως να πω ότι σας άκουσα με προσοχή και κερδίσατε το ενδιαφέρον μου…
    Σίγουρα οι προηγούμενοι πρέπει να πάνε σπίτια τους γιατί έκαναν αρκετά δύσκολη υπόθεση το διοικητικό έργο… Νομίζω φτάνει πια αυτή η καταστροφή που ζούμε!!! … Ας δούμε καθαρά στις επόμενες εκλογές … η ψήφος μας είναι η εικόνα μας!!! (Δε νομίζω ότι αξίζει η Τριφυλία την εικόνα της σημερινής κατάντιας)…

    1. AKH ,ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΛΙΝΑΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
      ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
      ΑΡΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ.
      Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

  3. Να μία σοβαρή και συγκροτημένη αυτοδιοικητική παρουσία. Όχι σαν τον άλλον τον γελοίο που νομίζει ότι διοικεί και έχει καταστρέψει το Δήμο…

  4. ΠΒ μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες… οι εποχές παρακμής (σαν την τωρινή) δημιουργούν τερατογεννέσεις. Σαν τον συγκεκριμένο.

  5. Να σταθούμε κριτικά και μάλιστα πολύ κριτικά απέναντι στην υποψηφιότητα Κατρίτση ,αν θέλουμε να κάνουμε σοβαρό και γόνιμο διάλογο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου πολλά προτερήματα όπως: Συγκρατημένη προσωπικότητα, άριστο χειρισμό του λόγου, διοικητική και αυτοδιοικητική εμπειρία, ενημερωμένος στα προβλήματα του Δήμου, συναινετικός και συνεργάσιμος, διάθεση για προσφορά και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ο δρόμος ανοιχτός για τον οιονδήποτε θέλει να προσφέρει στα δημόσια πράγματα. Εδώ θα κριθούν όλοι. Δήμαρχε προχώρα,οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μελετημένες. Στην πορεία να είσαι βέβαιος θα ακούσεις και αρνητικά σχόλια ,θα βρεις όμως και πολλούς να σε ακολουθήσουν. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!!

  6. Η υποψηφιότητα Κατρίτση και μάλιστα τόσο νωρίς ταράζει τα αυτοδιοικητικά νερά. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και να φθάσουμε ενημερωμένοι μέχρι τις εκλογές. Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται αλλαγή πορείας στο Δήμο και ευτυχώς αυτό διαφαίνεται.

  7. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣ , ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ & ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ .

    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ , ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 30% ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2019 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ .

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ;

    ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΩΣ ΤΟ 2019!

    ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ , ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ,

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ , ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ & ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ & ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ / ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

      1. ΦΙΛΤΑΤΕ , ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ’ΗΜΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ !

        ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ : ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ

        ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗΝ , ΕΧΩΜΕΝ ΗΘΙΚΟΝ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΜΑΣ & ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΚΑΛΠΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΑΥΤΗΣ & ΜΟΝΟΝ ,

        ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΩΘΕΝ ΠΑΣΟΚ & ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ – ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΠΑΛΙΝΟΡΘΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ !

        Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ Ν’ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΟΔΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

        ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ / ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

  8. Διέξοδο στο Αδιέξοδο Λεβεντάκη γελάει όλη η Μεσσηνία με τα χαλια μας κ την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω. Μη ξανακάνουμε λάθη που θα φέρουν το τόπο πολλα χρόνια πίσω.

  9. Είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε είναι αντισυμβατικός ο νυν.
    Ε καί…
    Σπάει αυγά όμως και φτιάχνει ομελέτα…
    Και τα χώνει σε όλους και δεν παίρνει χαμπάρι κανέναν..
    Μπορεί να κινείται στα όρια ,ομως εδω που ειχε φτάσει το πράγμα καλά κάνει…
    Τι να μας πουν μερικοί που τόσα χρόνια κρυβόντουσαν..
    Αστο ειναι νωρίς ακόμα,.

  10. Τα φιλαράκια του Δημάρχου δεν μας λένε για τη διάλυση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη σπατάλη χρημάτων για ορκωτούς λογιστές για δικλείδες ασφαλείας για εκατοντάδες Εντελεσθαι για πεταμένα λεφτά για μελέτες όπως πχ τηλεμετρία για ειδικούς συνεργάτες του Δημοτικού που εμείς τους πληρώνουμε κ δεν προσφέρουν τίποτα για απευθείας αναθέσεις χωρίς μελέτες κ μειοδοτικούς διαγωνισμούς μάλλον πιάτα σπάει κ όχι αυγά.

    1. Όλοι εσείς που γράφετε διάφορα δεν έχετε καμία σχέση με την αυτοδιοίκηση
      Ο δήμαρχος είναι για να παίρνει αποφάσεις.την καθημερινότητα την ρυθμίζουν τα στελέχη του (αντιδήμαρχοι και διευθυντές υπηρεσιών)
      Ένας Δήμος σαν την Τριφυλία τι θέλει; Καθαριότητα – δημοτικό φωτισμό – αγροτικούς δρόμους και αξιοποίηση των παραλιών για τον τουρισμό, αν όλα αυτά γίνουν είναι όλα καλά
      Για να γίνουν αυτά τι χρειάζεται;; κονδύλια απο το κράτος και προσωπικό τα πρώτα υπάρχουν εάν λύσει ο δήμαρχος το θέμα του προσωπικού θα είναι Δήμαρχος για μία ζωή ή όσο θέλει αυτός
      Αυτά…αν δεν σας αρέσουν ξύδι

  11. Η Τριφυλία είναι γεμάτη σκουπίδια. Τα σκουπιδια στην ύπαιθρο δεν περιγράφονται. Μιλάμε για αισθητικό εμετό. Είναι πραγματικά παρανοϊκό μια τόσο όμορφη περιοχή να έχει τόσα σκουπίδια στην ύπαιθρο.

    Όλοι, παντού, πετάνε σκουπίδια, και κανείς δεν κάνει τίποτα για να τα μαζέψει. Βλέπεις βίλλες και έξω από την είσοδο υπάρχουν κάδοι τίγκα στο σκουπίδι και την αηδία. Οι ιδιοκτήτες της Βίλλας δεν βλέπουν τα σκουπιδια στους κάδους; Μάλλον όχι, αντιθέτως, παρατάνε και αλλά σκουπίδια.

    Πας στις παραλίες και το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι τα σκουπιδια. Παντού σκουπίδια. Όλοι περπατάνε αμέριμνοι, μάλλον δεν τα βλέπουν, μπορεί και να τους αρέσουν.

    Ντρέπεσαι να καλέσεις άνθρωπο στην Τριφυλία. Θα γίνεις ρεζίλι από το σκουπίδι που θα αντικρύσει.

    1. Όντως, τόσο σκουπίδι μόνο εδώ και στο Πακιστάν. Στο Κόστα Ναβαρίνο σε λίγο θα τους απαγορεύουν να βγαίνουν από το resort για να μην τρομάξουν από την αηδία.

      Γι’αυτό φεύγω και πάω Ιταλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button