Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Στην Πάρνηθα ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας

Στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας θα βρεθεί ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, για να περπατήσει στη δυτική πλευρά του βουνού.

Η Πάρνηθα είναι το βουνό της Αθήνας, της περιοχής όπου βρίσκονται οι περισσότεροι Ορειβατικοί Σύλλογοι με τα πιο πολλά μέλη στη χώρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο πλήθος ορεινών δραστηριοτήτων να γίνονται εκεί και, μεταξύ άλλων, να έχει αναπτυχθεί ένα μεγάλο δίκτυο μονοπατιών, δύο μεγάλα καταφύγια, αρκετά μικρότερα και πολλές περιοχές δημοφιλείς για αναρρίχηση.

  • Βαθμός δυσκολίας: 1-2 (κατάλληλη για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση)
  • Ώρες πορείας: 5 +/-
  • Σημειώσεις συμμετοχής:
  • Για δηλώσεις συμμετοχής, κατόπιν έγκρισης του Αρχηγού της ανάβασης, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ορειβατικού Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο), από Δευτέρα-Παρασκευή και κατά τις ώρες 9:00μ.μ.-10:30μ.μ., στο τηλέφωνο 27210-97733.
  • Θα υπάρξει η δυνατότητα αναχώρησης για 2η ομάδα από το Σάββατο. Αναχώρηση από Καλαμάτα για την Α” Ομάδα την Κυριακή 9/12/2018 στις 6:00 π.μ. και για τη Β” Ομάδα το Σάββατο 8/12/2018 και ώρα 2:00μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button