Τοπικά Νέα

Στην… πρίζα ο Δήμος Τριφυλίας για την ανάπτυξη 5 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Σε Κοπανάκι, Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και Μαραθόπολη

Την έγκριση σύναψης σύμβασης με την εταιρεία  blink για ανάπτυξη δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε κεντρικά σημεία του Δήμου Τριφυλίας θα κληθεί να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας κατά την αυριανή συνεδρίασή του.

Ο Δήμος Τριφυλίας θέλει να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο δημοτικό δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με την εγκατάσταση 5 σταθμών φόρτισης, σε Κοπανάκι, Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και στην Μαραθόπολη. Οι προτεινόμενοι σταθμοί θα μπορούν να φορτίζουν ταυτόχρονα δύο ηλεκτρικά οχήματα.

Η εταιρεία θα αναλάβει την πλήρη κάλυψη του κόστους των σταθμών φόρτισης και των εργασιών υποδομής και εγκατάστασης των φορτιστών, καθώς την καταβολή μισθώματος για κάθε 2 θέσεις στάθμευσης που μισθώνονται. Επιπλέον, αναλαμβάνει τον απομακρυσμένο έλεγχο και εποπτεία των φορτιστών, καθώς και την δωρεάν τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των σταθμών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button