Δήμος Πύλου - Νέστορος

Στη φάση της δημοπράτησης η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης σε Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο

Στη φάση της δημοπράτησης μπαίνει το έργο «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 3.544.000 € 
Να θυμίσουμε ότι το έργο με τίτλο «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΥ» εντάχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά τη σχετική δέσμευση που είχε κάνει σε επίσκεψη του στην περιοχή, τον Ιούνιο του 2018, ο τότε υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Αμπελοφύτου και Κορυφασίου κρίνεται ως έργο άμεσης προτεραιότητας για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και την αξιοποίηση των υποδομών που έχουν ήδη κατασκευαστεί στο πλαίσιο του έργου «Αποχέτευση και Βιολογικός Καθαρισμός Δημοτικής Ενότητας Νέστορος του Δήμου Πύλου – Νέστορος”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button