Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Επίσημη παράδοση του ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – O Δήμος Τριφυλίας θα τιμήσει Σαμαρά – Τατούλη

 

1


Ως το μεγαλύτερο γεγονός για το 2016 χαρακτήρισε την περασμένη εβδοαμάδα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας την επίσημη παράδοση του ιστορικού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο κοινό και στους πιστούς μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναστήλωσης και συντήρησής του.

Οι εκδηλώσεις για την παράδοσή του ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με συναυλία βυζαντινών ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών της 25μελούς Βυζαντινής Χορωδίας Αθηνών και θα κορυφωθούν στις 14 του μηνός με τα θυρανοίξια, που θα γίνουν από το Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο.

O Δήμος Τριφυλίας θα τιμήσει Σαμαρά – Τατούλη

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό αναμένεται να συνεδριάσει αύριο η εκτελεστική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας προκειμένου να πάρει απόφαση για να τιμήσει τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για τη συνεισφορά τους όσον αφορά τις εργασίες αναστήλωσης και συντήρησης του ναού.

1

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. εχουν βγει δυο διαφορετικες προσκλησεις μια ο δημος και μια το υπουργειο πολιτισμου ο καθενας για παρτη του δηλαδη οδε κατσιβελας θα τιμηση το ξαδερφακη και ευεργετη του και θα βγουν πολλες φωτο παλι δεν μας σωνη τιποτα συνεληνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button