Κόσμος

Στοιχειωμένο δάσος έκρυβε έναν σπάνιο θησαυρό -Το σοκαριστικό εύρημα των ερευνητών


Μπορεί το Le Mans να έχει γίνει γνωστό για τη φιλοξενία του θρυλικού 24ωρου αγώνα αντοχής, ωστόσο, η ευρύτερη περιοχή μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει ένα στοιχειωμένο δάσος γεμάτο σπάνιους θησαυρούς.

Το σκηνικό παραπέμπει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, σε ένα δυστοπικό σενάριο το οποίο πραγματεύεται την εξαφάνιση του ανθρωπίνου είδους από τον πλανήτη γη και την απόλυτη επικράτηση της Φύσης.

Κι όμως δεν πρόκειται για ένα αληθοφανές κινηματογραφικό σκηνικό, ούτε φυσικά και για ένα παιχνίδι της φαντασίας, αλλά για ένα πραγματικό δάσος στην ευρύτερη περιοχή του Le Mans, στην καρδιά του οποίου κρυβόταν για χρόνια ένας σπάνιος θησαυρός.

Σπάνιος θησαυρός

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Γάλλος φωτογράφος και ειδικός στις έρευνες εγκαταλελειμμένων ακινήτων ακολούθησε το ένστικτό του ή πληροφορίες που έφτασαν σε αυτόν, αποφασισμένος να φέρει στο φως το μυστικό που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια ένα πυκνό δάσος κοντά στην γαλλική πόλη του Le Mans.

Παραμερίζοντας την πυκνή βλάστηση, η οποία είχε καλύψει σχεδόν τα πάντα, ο γνωστός ως Edou βρέθηκε μπροστά σε ένα σπάνιο θέαμα, αποκαλύπτοντας μέσα από τον φωτογραφικό του φακό δεκάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, παραδομένα στα στοιχεία της οργιώδους Φύσης.

Σπάνιος θησαυρός

Λιγότερο ή περισσότερο σπάνια, τα αυτοκίνητα βρίσκονται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, γεγονός που μαρτυρά ότι παραμένουν στο ίδιο σημείο για ολόκληρες δεκαετίες.

Ανάμεσα σε αυτά μπορεί να διακρίνει κανείς τετράτροχα όπως η Citroen DS, το Volkswagen Beetle, η BMW Σειρά 6 και η Mercedes W110.

Σπάνιος θησαυρός

Τη συλλογή συμπληρώνουν ακόμα και γεωργικά μηχανήματα, χωρίς ωστόσο η παρουσία τους εκεί να μπορεί να προσφέρει μια πειστική εξήγηση για το πως τα τετράτροχα αυτά κατέληξαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Προφανώς ο ιδιοκτήτης των οχημάτων αυτών τα τοποθέτησε στο σημείο αυτό ώστε να τα αξιοποιήσει σε δεύτερο χρόνο, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα ο λόγος να περάσει στη Φύση, η οποία κάλυψε με το πράσινο πέπλο της τις μεταλλικές επιφάνειες των αυτοκινήτων.

Σπάνιος θησαυρός

Για ευνόητους λόγους, η τοποθεσία στην οποία αναπαύονται τα αυτοκίνητα παραμένει άγνωστη, αν και μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών από τον Edou δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα επιχειρήσουν να αναζητήσουν αυτόν τον καλά κρυμμένο θησαυρό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button