ΑθλητικάΚυπαρισσία

Στον δήμαρχο Τριφυλίας ο προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και οι διακριθέντες αθλητές για το έτος 2021

Στον δήμαρχο Τριφυλίας Γεώργιο Λεβεντάκη ο προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και οι διακριθέντες αθλητές για το έτος 2021.
Επειτα απο πρόσκληση του Δημάρχου τριφυλιας και με την Παρουσία του ΔΣ του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, τιμήθηκε ο προπονητής του συλλόγου κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος για τη συμβολή του στο άθλημα και τη συνολική προσφορά του, στην εξέλιξη των αθλητών και του αθλητισμού γενικότερα, απο τον δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Γεώργιο Λεβεντάκη.
Ο Κος Λεβεντακης συνομιλώντας με τους αθλητες δηλωσε περήφανος που Μεσσήνιοι αθλητες όχι μόνο συμμετεχουν σε υψηλού επιπέδου πανελλήνιες διοργανωσεις αλλά διακρίνονται κιόλας κατακτώντας αρκετά μεταλλια, φέρνοντας ως παράδειγμα τα τελευταια 6 μεταλλια που κατέκτησε ο συλλογος μας στο πανελλήνιο κύπελλο που έγινε αρχές Δεκεμβρίου ( 2 χρυσά: Γκορος χαραλαμπος & Παναγιωτοπουλος Δημητριος, 2 ασημένια Σπυροπουλου Φραντζέσκα & Ανδρουτση Ιωάννα και 2 χάλκινα Κωνστσντοπουλος Αδαμ & Γεωργιοπουλος Κωνσταντινος)προτρέποντας τους να μην σταματούν να προσπαθούν και να κυνηγούν τα όνειρα τους παρόλο την δύσκολια των ημερών.
Ευχηθηκε επισης στο ΔΣ του συλλόγου να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να επιτύχει και τη νέα χρονιά σημαντικότερες διακρίσεις, τόσο σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης ότι θα είναι δίπλα στον σύλλογο για οτιδήποτε χρειαστεί.
Αλεξοπουλος Παναγιωτης: Αυτή η τιμητική βράβευση ανήκει κατά το ημιση στους αθλητες του συλλόγου όπου αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες δούλεψαν σκληρά έθεσαν στόχους και τους κυνήγησαν με όλη την δυναμη τις ψυχης τους.
Ο ρόλος ο δικός μου είναι να τους αποδεικνύω συνεχώς τις δυνατότητες που έχουν όταν πιστεύουν στον ευαυτο τους, να είμαι δίπλα τους και να τους καθοδηγώ στην επιτυχία.
Τέλος αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα ειναι οτι ο συλλογος μας έχει μια διαχρονικότητα στις επιτυχίες, πρωτοστατεί ανάμεσα σε μεγάλους συλλόγους και κατακτά μετάλλια τόσο σε εθνικό επίπεδο όπως ειναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα, όσο και σε διεθνές επίπεδο όπως ειναι το ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο που κατέκτησε η αθλήτρια Γιακουμοπουλου Αννα.
Στην βράβευση παρεβρέθησαν η πρόεδρος του συλλόγου Γαραντζιωτη Ασπασια, ο αντιπρόεδρος Μπουκαλης Νικόλαος, η Γεν. Γραμματέας Θεοδωροπουλου Χρυσά, και ο Γκορος Θεόδωρος.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button