Τοπικά Νέα

Στον εισαγγελέα για το νερό ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Η καταγγελία του νέου Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη έφερε αναστάτωση στην πόλη της Κυπαρισσίας

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας κατέφυγε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής έπειτα από τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί στην πόλη της Κυπαρισσίας από την καταγγελία του νέου Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη για την ύπαρξη αρουραίων στη δεξαμενή -περιοχή Βρύσες- της Κυπαρισσίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας μετά τις οχλήσεις που δέχθηκε από επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ζητούν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με το νερό της Κυπαρισσίας και αν είναι κατάλληλο προς πόση, συγκέντρωσε τα δημοσιεύματα με την καταγγελία του νεοκλεγεντα δημάρχου καθώς και τα αποτελέσματα της τελευταίας ανάλυσης του νερού για την πόλη της Κυπαρισσίας και ζήτησε από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας να διερευνηθεί η υπόθεση. Σύμφωνα με τον ίδιο η αναστάτωση που έχει προκληθεί δεν στηρίζεται σε συγκεκριμένα –επίσημα- στοιχεία, αλλά μόνο με φωτογραφικό υλικό. Από την άλλη η αναστάτωση που έχει προκληθεί τόσο σε ντόπιους αλλά και επισκέπτες είναι αρκετά μεγάλη. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι αποφεύγουν να πίνουν νερό από τη βρύση και προτιμούν εμφιαλωμένο. Πάντως, οι αναλύσεις νερού που παραδοθήκαν στην εισαγγελέα δείχνουν ότι το νερό είναι κατάλληλο προς πόση, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πότε έγιναν.

Καμία ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΤ
Μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως, η πλέον αρμόδια υπηρεσία, η ΔΕΥΑ Τριφυλίας, δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση σχετικά με αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, αφήνοντας τον κόσμο στο «σκοτάδι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button