Τοπικά Νέα

Στους Γαργαλιάνους ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε βίντεο

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Ελαιώνας” στους Γαργαλιάνους επισκέπτεται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στους Γαργαλιάνους έφθασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της επίσκεψης σε μονάδες του πρωτογενή τομέα στον Δήμο Τριφυλίας.

Ο Πρωθυπουργός πρόκειται να ξεναγηθεί στις νέες εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ελαιώνας”.

Τον Πρωθυπουργό συνοδεύει στην επίσκεψή του στην περιοχή της Τριφυλίας ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός. Παρόντες οι Υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου και Φωτεινή Αραμπατζή, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, Μίλτος Χρυσομάλλης και Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Παρών και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λβεντάκης, ο οποίος καλοσώρισε στην Τριφυλία τον πρωθυπουργό.

Λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιθεωρήσει τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα “Θερμοκήπια Μιχαλακόπουλου” στο Λαγκούβαρδο Φιλιατρών, τον ιστορικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη, καλλιέργειες στην Τεψιθέα και τέλος την Κυπαρισσία (Λιμάνι, Άνω Πόλη).

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στους Γαργαλιάνους:

 

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ αργότερα.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Ποιος άραγε θα του θέσει τα προβλήματα των αγροτών, τα προβλήματα υποδομών της περιοχής, τα προβλήματα των δομών υγείας, τα προβλήματα των καταστηματαρχών και των μικρών επιχειρήσεων Από ποιο δρόμο θα φύγει για να δει τα χάλια των δρόμων; Στους Γαργαλιάνους, αν σταμάτησε, στην πλατεία ελπίζω να τον πήρε η μπόχα από τα λύματα για να δει τις αναπτυξιακές προοπτικές
    Μάλλον κανείς δεν θα μιλήσει για προβλήματα όλα γίνονται, με παρατρεχάμενους, για το θεαθήναι

  2. Καμία συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και εργαζόμενους για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
    Μόνο επισκέψεις.Τα προβλήματά μας δεν αφορούν τον πρωθυπουργό της χώρας και για αυτό δεν μπορεί να καταλάβει τι τραβάει ο κόσμος

  3. Αντί για υποδομές, επισκέψεις και κομπλιμέντα για την ομορφιά και τις προοπτικές της περιοχής. Και από δίπλα περιφερειάρχης και δήμαρχος, αντί να απαιτούν θα καμαρώνουν σαν παγωνιά. Κανείς δεν θα ρωτήσει γιατί πέρασαν 2 ΕΣΠΑ και 1 ταμείο ανάπτυξης, η τριφύλλια πουθενά, με έναν δρόμο του 60 και χωρίς αντισταθμιστικά οφέλη για τους περιβαλλοντικούς περιορισμούς του κυπαρρυσιακου. Ξέρει όμως ο πρωθυπουργός ότι ακόμα και ο παραδοσιακός ψηφοφόρος της περιοχής έχει αρχίσει να φουσκώνει από τον σανό και έρχεται να στηρίξει τους τοπικούς κομματικούς κοτσαμπασηδες

  4. Υπεύθυνοι για την κατάσταση της πόλης είναι οι εκλεγμένοι δημοτικοι άρχοντες όλων των παρατάξεων των τωρινών και προηγούμενων χρόνων και δημότες αδιάφοροι για το κοινό καλό! Ακάθαρτοι και απλυτοι συλλέκτες όμβριων υδάτων που συλλέγουν και λύματα από παράνομες οικιακές συνδέσεις, συνθέτουν σκηνικό αποφορας και δυσοσμίας, εκεί όπου υπάρχουν!
    Έλλειψη βιολογικού καθαρισμού, πεζοδρομίων, ασφαλτόστρωσης δρόμων, ανακύκλωσης….γεμάτοι κάδοι απορριμμάτων από τόνους πλαστικού, γυαλιού, χαρτιού χωρίς καμία ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών για την περιβαλλοντική καταστροφή που προκαλούν!
    Τελικά καθένας έχει ο,τι του αξίζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button