Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Κοσμοσυρροή ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Με πληρότητα 100% τα ξενοδοχεία

Αδιαχώρητο, επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Μεσσηνία, την οποία έχουν επιλέξει πάρα πολλοί, Έλληνες κυρίως, επισκέπτες, για λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, με αφορμή και τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου παρά την υγειονομική κρίση και τα προβλήματα που προκαλεί.

Ευχαριστημένοι δείχνουν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων από την πορεία της θερινή σεζόν έτσι όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά τον Ιούλιο που μας πέρασε και τον Αύγουστο που διανύουμε.

Οι πληρότητες, στις περισσότερες μονάδες, αλλά και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, αγγίζουν το 100%, ενώ τα στοιχεία από την τουριστική αγορά δείχνουν ότι και τις επόμενες μέρες, μέχρι και τις 23 Αυγούστου ο Νομός θα “βουλιάξει” από Έλληνες τουρίστες. Μάλιστα, ξενοδόχοι σημειώνουν ότι οι πληρότητες στις τουριστικές περιοχές έχουν “παρασύρει” ανοδικά και περιοχές της Μεσσηνίας που δεν βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών.

Πολλοί επισκέπτες έχουν επιλέξει την ενοικίαση διαμερισμάτων στις διαδικτυακές πλατφόρμες όπου υπάρχουν δεκάδες διαμερίσματα της Μεσσηνίας προς ενοικίαση με τη ζήτηση να είναι και εκεί πολύ υψηλή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button