Τοπικά Νέα

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δημήτρης Δριμής

Τις εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το τριήμερο 21 – 23 Νοεμβρίου, παρακολούθησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Δριμής.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου ο Δημήτρης Δριμής συναντήθηκε, ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις για θέματα αυτοδιοίκησης με την ηγεσία της ΚΕΔΕ, (τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και το Γραμματέα Δημήτρη Καφαντάρη), με εκπροσώπους και βουλευτές κομμάτων, όπως τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο και το Βουλευτή και Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κώστα Ζαχαριάδη, με πλήθος Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και ανθρώπων της αυτοδιοίκησης.

Φωτογραφίες: Ο Δημήτρης Δριμής στο χώρο του συνεδρίου με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, με το βουλευτή και Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κώστα Ζαχαριάδη, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον Γραμματέα της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Καφαντάρη.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button