Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Στόλισμα δέντρων στην Κυπαρισσία

 

 


Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι μια από τις καλύτερες εποχές για τις επιχειρήσεις και τα καταστήματά μας. Είναι η πιο λαμπρή γιορτή με την μεγαλύτερη εμπορική κίνηση της χρονιάς.

Είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα της αγοράς και της πόλης μας, δίνοντάς της μια χριστουγεννιάτικη εορταστική λάμψη. Πρέπει τα καταστήματά μας να μυρίσουν Χριστούγεννα, να αλλάξει η διάθεση μας και να περιμένουμε με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα τη «μαγεία των Χριστουγέννων». Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, χρειάζεται μεράκι, φαντασία και δημιουργική διάθεση. Κάνοντας μια βόλτα στις ομορφιές του τόπου μας, αλλά χρησιμοποιώντας και την φαντασία μας, θα βρούμε πολλές ιδέες και υλικά που μετατρέπονται εύκολα σε χριστουγεννιάτικα στολίδια, για να διακοσμήσουμε τους χώρους που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου συνεργάζεται στενά με τον Δήμο μας, όλους τους Συλλόγους, τα Σχολεία και τους Φορείς της πόλης με στόχο η πόλη μας να είναι πιο λαμπερή και γιορτινή, και να ξεπεράσει ακόμα και την περσινή επιτυχία, που ομολογουμένως ήταν μια όμορφη έκπληξη, τόσο για εμάς όσο και για αυτούς που επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές στην όμορφη πόλη μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή:

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

 

Exit mobile version