Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Στόμιο Φιλιατρών: Κανείς δεν γνωρίζει πως δημιουργήθηκαν οι σωροί άμμου! [εικόνες]

Σε εξέλιξη έρευνα του Λιμεναρχείου

Μπαλάκι ανάμεσα στις Κρατικές Υπηρεσίες… από το Λιμενικό στην Αστυνομία και από το Δήμο στην Κτηματική Υπηρεσία για το ποιος έχει δικαιοδοσία και πώς δημιουργήθηκαν οι σωροί από άμμο στην παραλία του Στομίου Φιλιατρών, από τη στιγμή που δεν έδωσε κανένας εντολή.

Κανείς δεν γνωρίζει πως, γιατί και πότε δημιουργήθηκαν οι σωροί από άμμο στην παραλία του Στομίου Φιλιατρών. Το σίγουρο είναι πως οποιαδήποτε παρέμβαση στην παραλία είναι παράνομη και επιφέρει νομικές συνέπειες. Έπειτα από καταγγελία που δεχθήκαμε επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί το χώρο και διαπιστώσαμε την παρακάτω εικόνα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου μας ενημέρωσε πως  οι Λιμενικές Αρχές ήδη διεξάγουν έρευνες για να βρεθεί ο υπεύθυνος, ενώ από την μεριά του Δήμου, κατόπιν συνεννοήσεως με την Κτηματική Υπηρεσία, τις αμέσως επόμενες ημέρες μηχάνημα του Δήμου θα βρεθεί στην παραλία για να στρώσει την άμμο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button